HBL HBL

Welkom terug!

Het Baarnsch Lyceum vindt het belangrijk om na het eindexamen contact te houden met zijn oud-leerlingen en -medewerkers. Daarnaast vinden oud-leerlingen en -medewerkers het leuk om betrokken te blijven met de school. 

Éénmaal in de vijf jaar wordt er rondom de verjaardag van de school in april een reünie georganiseerd. Het organisatiecomité maakt een afwisselend programma met o.a. diverse minilesjes (vaak gegeven door (oud-)docenten), fotomomenten met de klassen en trefpunt voor oud-bestuursleden en schoolleiding.  

Ook geven oud-leerlingen regelmatig voorlichting aan onze huidige leerlingen en het ondersteunen bij evenementen zoals de Grandi Art en Artistieke Interlyceale. 

Het Baarnsch Lyceum heeft een rijke historie. Het archief van de school bestaat uit diverse documenten, materiaal en beelden op foto’s en video’s. Dit wordt beheerd door de heer Mreijen. Oud-leerlingen en oud-medewerkers bieden regelmatig spullen aan voor het archief. Tijdens de reünie wordt een deel van het archief tentoongesteld. 

De geschiedenis van de school is beschreven in het boek ‘De Morgenglans’ en het jubileumboek ‘100 jaar HBL’. Interesse in één of beide boek(en)? Neem contact op via hbl@hetbaarnschlyceum.nl. 

Op LinkedIN is een pagina gemaakt speciaal voor alle oud-leerlingen.