HBL HBL

In de bovenbouw kunnen de leerlingen kiezen voor de internationale leerroute en volgen ze het International Stars Programme. Zij halen internationaal erkende taalcertificaten, doen mee aan uitwisselingen, seminars,congressen en debatten; ook hun profielwerkstuk heeft een internationale dimensie. Hun stage vindt plaats in het buitenland en zij krijgen een uitgebreide internationale loopbaanoriëntatie. Uiteindelijk levert dit een waardevol supplement bij het diploma op, waarmee zij hun internationale competenties (CFEC) aan kunnen tonen voor vervolgstudies en werkgevers.

Ander nieuws

Welkom op de vernieuwde website van Het Baarnsch Lyceum!

De website is in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn de inlogpagina's van de ouder, leerling en medewerkers verhuist naar een ander platform.

Lees meer

Strategisch Beleidsplan 2022-2026

Het Baarnsch Lyceum heeft voor de komende jaren een nieuw strategisch beleidsplan opgesteld in samenspraak met leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), medewerkers en externe partijen.

Lees meer

Vakantie en feestdagen 2022-2023

Vlak voor de zomervakantie heeft de mr ingestemd met het nieuwe vakantie- en feestdagen overzicht voor schooljaar 2022-2023.

Lees meer