Menu

Thema-avond oudercommissie: ‘t is hier geen hotel!

Op dinsdag 24 maart organiseert de oudercommissie van Het Baarnsch Lyceum de jaarlijkse thema-avond. Dit keer is het thema: ‘t is hier geen hotel!

Spreakers.jpgAls ouder(s) en/of verzorger(s) hebben we namelijk allemaal te maken met pubers. Freelance journalisten Saskia Smith en Martine de Vente zijn beiden moeders van pubers en oprichters van het succesvolle www.tishiergeenhotel.nl. Ze gaan niet vertellen hoe je moet opvoeden, zij doen zelf ook maar wat, maar ze gaan je wel helpen pubers beter te leren kennen – op een grappige en originele manier met voorbeelden uit de praktijk. Op een interactieve manier gaan we met elkaar in gesprek over de leuke én ingewikkelde kanten van pubers en over hoe je de relatie tussen jou en je kind b(l)oeiend houdt. Door met elkaar te communiceren komen wij en ons kind zonder al teveel kleerscheuren door de puberteit heen.

Een aantal dingen die voorbij komen zijn: 

- Hoe goed ken jij je puber? 
- Jongerencultuur, straattaal, muziek, Netflix, muziek en merken.
- Stellingen, zoals:

           'Ik smeer iedere ochtend nog de boterhammen voor mijn puber'
           'Ik kijk nooit in SOMtoday'
           'De leeftijd van NIX18 zou omhoog moeten naar NIX21'

Logo-THGH-klein-rood_wit-kleiner.pngDe avond start om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) en duurt tot 21.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten. Het belooft een leuke en interessante avond te worden. I.v.m. de organisatie willen wij graag weten hoeveel ouder(s)/verzorger(s) er komen. Meldt u daarom aan via het aanmeldingsformulier voor vrijdag 20 maart 2020. 

Meer weten over de oudercommissie? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten Inloggen