Nieuwe leerling

Welkom!

Misschien ben je al een keer bij ons op school geweest, ken je de school via één van onze leerlingen of ken je onze school helemaal niet. Wat zeker is: je bent op zoek naar een leuke, veilige en passende school!

Een nieuwe school: hoe gaat dat?
Een nieuwe school kiezen is natuurlijk best spannend. We proberen je een zo goed mogelijk beeld te geven van onze school. Je kunt bijvoorbeeld onze Open Dag bezoeken, kennismakingslesjes volgen, een rondleiding door de school krijgen samen de afdelingsleider of eventueel een dagje meedraaien. Voor kinderen in groep 7 organiseren we een speciale middag. Daarnaast vind je op deze website onder het kopje ‘Algemeen’ en ‘Onderwijs’ en in de schoolgids allerlei informatie over ons onderwijs, activiteiten, zorg en maatwerk. Ook hebben we vier pagina’s gemaakt met allerlei informatie:

Ik zit:

Aanmelden
Heb je de keuze gemaakt voor onze school? Neem dan contact op met een van onze afdelingsleiders. De procedure omtrent aanmelden en plaatsing vind je bij de desbetreffende bovenstaande informatiepagina’s.

Belangrijk om te weten: Het Baarnsch Lyceum heeft geen loting of wachtlijst. Alle leerlingen zijn welkom mits advies van vorige school aansluit bij onze school. We nodigen ook leerlingen met een gemengd vmbo-t/havo advies van harte uit om zich in te schrijven.

Meer weten?
Neem dan contact op met een van onze afdelingsleiders:

• Mevrouw Bijvank, havo 1,2 en 3,  byv@hetbaarnschlyceum.nl

• Meneer Bessems, atheneum en gymnasium 1, 2 en 3,  bem@hetbaarnschlyceum.nl

• Mevrouw Dirks, havo 4 en 5,  dir@hetbaarnschlyceum.nl

• Meneer Van Keulen, atheneum en gymnasium 4, 5 en 6, keul@hetbaarnschlyceum.nl

Misschien heb je gerichte vragen voor een van onze andere medewerkers:

• Mevrouw Smelik, zorgcoördinator, sme@hetbaarnschlyceum.nl

• Mevrouw Koelewijn, leerlingadministratie, leerlingadm@hetbaarnschlyceum.nl

Bekijk ook onze informatiefolders.