Klas 2 en hoger

Instromen
Instromen in klas 2 en hoger is mogelijk mits er voldoende ruimte is binnen de klas/lesgroep. Dit is in de bovenbouw afhankelijk van het vakkenpakket dat je kiest. Instromen kan aan het begin van het schooljaar of tussentijds.

De desbetreffende conrector zal na ontvangst van aanmeldingsformulier je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt er kennisgemaakt met elkaar, vragen gesteld over je huidige school en het ingevulde aanmeldingsformulier doorgenomen. Vervolgens zal de conrector kijken of er ruimte is in de klassen om je te plaatsen. Indien er ruimte is (eventueel na wijziging vakkenpakket) dan zal hij/zij contact opnemen met je huidige mentor/conrector. Als de overstap definitief is dan ontvang je een bevestiging. De leerlingadministratie zal je daarna definitief inschrijven.

Toelatingseisen
We hebben geen speciale toelatingseisen. Natuurlijk moet je voldoen aan het niveau dat aansluit bij ons onderwijs. Voorwaarde voor plaatsing is dat er voldoende plaats is in de lesgroepen.

Meer informatie of aanmelden:

• Mevrouw Bijvank, klas 3,  byv@hetbaarnschlyceum.nl
  • Meneer Bessems, klas 1 en 2,  bem@hetbaarnschlyceum.nl