Menu

HBL-leerlingen havo 5 100% geslaagd!

maandag 29 juni 2020 09:30

Foto advertentie.jpg

HBL-leerlingen havo 5 100% geslaagd!

Onlangs heeft Het Baarnsch Lyceum bericht over de uitslagbepaling van het examen 2020: vwo 99% en havo 99%. Maar na de laatste uitslagbepaling kunnen wij melden dat niet 99% maar 100% van de 87 leerlingen van havo 5 zijn geslaagd! De laatste leerling heeft d.m.v. een resultaatverbeteringstoets alsnog zijn diploma behaald. Mevrouw Dirks, afdelingsleider havo bovenbouw, is ontzettend trots op het resultaat. Een speciale uitslag in haar laatste schooljaar als afdelingsleider. 

Het was een bijzonder eindexamenjaar voor alle examenkandidaten. Het coronavirus zette het land en de scholen op hun kop, de centraal examens werden afgelast en de schoolexamencijfers werden de leidraad voor het behalen van het diploma. 

Onze leerlingen mogen meer dan trots zijn op hun diploma dat gebaseerd op toetsen die op niveau zijn afgenomen. Leerlingen hebben slecht één extra herkansing gekregen, terwijl zeker op havo het schoolexamen gemiddeld iets lager uitvalt dan het centraal examen.

De definitieve uitslag examen 2020 na RV-toetsen: 

havo    100% geslaagd
vwo     99% geslaagd

De diplomering voor havo en vwo is op woensdag 1 en donderdag 2 juli. De diplomering zal op een HBL-waardige wijze en in aangepaste vorm volgens de richtlijnen van het RIVM worden gehouden. « Terug

Maandoverzicht > 2019 - 2020 > juni 2020

Geen berichten gevonden

Sluiten Inloggen