Menu

Thema avond: Tis Hier Geen Hotel - Help, ik heb een puber in huis

maandag 01 november 2021 00:00

Thema avond: Tis Hier Geen Hotel - Help, ik heb een puber in huis
Uitnodiging van de HBL-oudercommissie

-update donderdag 4 november: Wegens grote belangstelling en het maximaal aantal plekken, is het helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor de lezing-  

-update maandag 15 november: Wegens de nieuwe corona-maatregelen gaat de lezing niet door. De avond wordt uitgesteld.- 

Is bij jou ook altijd de ijskast leeg? Heb je zuchtende en oogrollende kinderen op de bank zitten? Is er drama in huis vanwege een verkeerde tag op Instagram en wordt het huiswerk al gamend gemaakt? En is het enige dat uit de mond van je kind komt: 'Ja, zo' en dat er dan niks gebeurt? Dan heb je dus een puber in huis. Niet alleen verandert jouw kind van een lekker naar vers gras ruikend wezentje in een vuurspuwende draak met hoodie op, maar ook jouw rol als ouder verandert. In deze herkenbare en grappige lezing gaat het daarover, over leven én overleven met puber. 

Martine de Vente en Saskia Smith zijn oprichters van het succesvolle www.tishiergeenhotel.nl en leiden je in deze lezing langs de hoogte- en dieptepunten van het puberouderschap en laten zien hoe je je puber én jezelf zonder al te veel kleerscheuren en met veel humor door die puberteit loodst. De lezing is zowel informatief als interactief, ze spelen een Ken je puber-quiz en gaan met deelnemers in gesprek over opvoedvraagstukken. Let op: dit is een lezing en geen theatervoorstelling. 

De thema-avond wordt georganiseerd door een groep ouders van de oudercommissie. De Tis Hier Geen Hotel-lezing is op maandagavond 15 november. Inloop: 19:00 uur, start: 19:30 uur. Tijdens de avondvoorstelling zijn de corona voorschriften van kracht: 70% zaal capaciteit. U bent bezit in van de qr-code in de corona-check-app.

Aanmelden (verplicht) kan via het volgende formulier.

 

« Terug

Sluiten Inloggen