Documentaire Erasmus+

woensdag 07 april 2021 13:04

Erasmusplus logo .jpgDocumentaire Erasmus+

Ruim 2 jaar hebben leerlingen van onze school, samen met leerlingen van onze partnerscholen IES Les Foies in Benigànim (Spanje) en Lycée St. Adrien in Villeneuve d’Ascq (Frankrijk) gewerkt aan een documentaire. Helaas konden de leerlingen elkaar niet meer fysiek ontmoeten waardoor de afronding online heeft plaatsgevonden. Ondanks alle beperkingen door de coronacrisis hebben de leerlingen een mooi eindproduct geleverd. Onze leerlingen hebben vooral aan de technische kant van de documentaire gewerkt. Wij zijn trots op de inzet van onze leerlingen in dit Erasmus+ project.

In de documentaire heeft Perrine de droom om journalist te worden, Europa door te reizen en daarmee in de voetsporen van haar opa te treden. Ze wil graag in Nederland studeren door deelname aan het Erasmus+ programma.  Maar dan komt de coronacrisis, lukt het haar om haar droom waar te maken?

Link naar de documentaire : https://www.youtube.com/watch?v=6iftW2F07uU

Erasmus documentaire.png