Menu

Hoge prestaties in de topsport

vrijdag 13 juli 2018 11:28

Hoge prestaties in de topsport

We sluiten het schooljaar af met twee mooie topsport prestaties van Sal uit havo 2 en Finn uit vwo 4. Zij vallen onder het Topsportprotocol en hebben onlangs een bijzondere prestatie neergezet! 

BMX
Onlangs heeft Sal uit havo 2 meegedaan met het wereldkampioenschap in BakuAzerbaijan. Hij is 13e van de wereld geworden bij de challenge Cruiser Classe op de BMX. Tijdens die wedstrijd heeft hij zijn snelheid PR (personal record) verbroken met 58,7 Km/uur.

Trampolinespringen
In het weekend van 23 en 24 juni heeft Finn uit vwo 4 meegedaan met het NK trampolinespringen in Rotterdam. Hierbij heeft hij (met zijn springmaatje) de zilveren medaille gewonnen voor synchroonspringen. Deze zilveren medaille valt in de categorie A Junior Jongens. Dit is het hoogste niveau van Nederland. 

We zijn trots op deze bijzondere prestaties van Sal en Finn. Het Topsportprotocol biedt de mogelijkheid om aanpassingen te krijgen binnen het lesrooster en toetsprogramma om hun topsport te kunnen uitoefenen. Binnen de school zijn er meer leerlingen die hieronder vallen.

« Terug

Sluiten Inloggen