Menu

Rooster tienminutengesprek met de mentor gepubliceerd

maandag 09 april 2018 09:52

Het rooster voor de tienminutengesprek met de mentor van 12 april en 17 april is gepubliceerd. U heeft op 8 april een e-mail ontvangen met de datum en tijd van het tienminutengesprek met de mentor. Wij hebben zoveel mogelijk geprobeerd om met uw beschikbaarheid en/of de beschikbaarheid van de mentor rekening te houden. U kunt het rooster ook inzien via de “SOMtoday ELO” (inloggen bij ouder.hetbaarnschlyceum.nl)

  • Tabblad Nieuws: U klikt op het bericht over het tienminutengesprek (bij meerdere kinderen op school ontvangt u per kind een bericht). Als u op dit bericht klikt, dan kunt u de afspraak van het tienminutengesprek zien.
  • Tabblad Rooster: U gaat naar de juiste datum en dan scrolt u naar beneden. U ziet dan de afspraak op het rooster staan.

Mocht u niet de datum en de tijd van uw aangevraagde tienminutengesprek met de mentor ontvangen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar gespreksaanvraag@hetbaarnschlyceum.nl. Wij zullen dan kijken wat er is misgegaan en/of het nog mogelijk is om een gesprek met de mentor in te plannen.

Problemen met inloggen
Weet u niet meer wat uw inlogcode is voor de website van Het Baarnsch Lyceum (ouder.hetbaarnschlyceum.nl) of heeft u problemen met de SOMtoday ELO, dan kunt u een e-mail sturen naar som@hetbaarnschlyceum.nl

« Terug

Maandoverzicht > 2017 - 2018 > april 2018

Geen berichten gevonden

Sluiten Inloggen