Menu

Tienminutengesprek met de mentor

woensdag 28 maart 2018 09:43

Tienminutengesprek met de mentor

Op donderdag 12 april en dinsdag 17 april, tussen 16.00-18.00 en 19.00-22.00 uur, heeft u de mogelijkheid voor een tienminutengesprek met de mentor van uw kind. U ontvangt in de loop van woensdag 28 maart een uitnodiging om u aan te melden voor het tienminutengesprek, via een bericht in uw “SOMtoday elo”. U dient hiervoor met uw eigen account op de website van de school in te loggen (http://ouder.hetbaarnschlyceum.nl).

Wij verzoeken u, bij het aanvragen van een gesprek, een korte omschrijving te noteren waar u het tijdens het gesprek over wilt hebben. De mentor kan zich dan inhoudelijk beter op het gesprek voorbereiden. Heeft u meerdere kinderen op Het Baarnsch Lyceum, dan zal hiermee in het gesprekken-rooster rekening worden gehouden. Het wordt op prijs gesteld als uw kind bij het 10-minutengesprek aanwezig is.

Belangrijke data

28 maart - 5 april:      U kunt zich aanmelden voor het tienminutengesprek
Vanaf 8 april:              U kunt in de SOMtoday elo zien wanneer het tienminutengesprek is ingepland.
12 en 17 april:            Tienminutengesprekken met de mentoren

Problemen met inloggen?

Weet u niet meer wat uw inlogcode voor de website van Het Baarnsch Lyceum is of heeft u problemen met de SOMtoday elo, dan kunt u een e-mail sturen naar som@hetbaarnschlyceum.nl.

Vragen?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over de tienminutengesprek(ken), dan kunt u een e‑mail sturen naar gespreksaanvraag@hetbaarnschlyceum.nl.

« Terug

Sluiten Inloggen