Presentaties profileringslessen vwo-2

dinsdag 27 maart 2018 15:37

Presentaties profileringslessen vwo-2

Maandagavond 26 maart 2018 waren de presentaties van HBL Giants, het resultaat van de profileringslessen van vwo-2. Maanden lang hebben leerlingen onder begeleiding van hun mentor toegewerkt naar deze avond, het presenteren van hun eigen onderzoek.

De aulacommissie had in het midden van de aula een prachtig podium gebouwd. Op het podium hebben 4 leerlingen voor ongeveer 100 ouders/verzorgers en alle leerlingen uit vwo-2 hun eigen onderzoek gepresenteerd. Vervolgens konden ouders/verzorgers op klasniveau hun stem uitbrengen en is er in iedere klas nog door drie of vier leerlingen gepresenteerd.

Het is een geweldige avond geweest waarop leerlingen een geheel nieuwe kant van zichzelf hebben ontdekt. Op naar volgend jaar!