Uitreiking Cambridge diploma's

dinsdag 06 februari 2018 11:42

In november 2017 was de spanning weer hoog toen 45 leerlingen op gingen voor het Cambridge Advanced Examen in Amsterdam of Utrecht. Het examen omvat vier onderdelen: Speaking, Listening, Writing en Use of English. Gelukkig wisten de leerlingen hun zenuwen de baas te zijn en mochten de volgende leerlingen: Max, Eva V., Donna, Thijmen, Siem, Gina, Wendela, Annemieke, Mette, Emma, Beer, Isabeau, Emilia, Cynthia, Floor, Amina, Noa, Max G., Amber, Sietske, Lars, Puck, Jasmijn, Nova, Bobbie, Marijn, Iris, Marloes, Mats,Tommy, Willem, Sem, Eva, Marloes, Suzanne, Annelies,Yasmine, Marlotte, Sarah, Ischa, en Kike vrijdag 3 februari hun diploma in ontvangst nemen. In het bijzijn van mevrouw George, deelde de rector de Cambridge diploma’s uit. Maar liefst 41 leerlingen wisten het C1 niveau te behalen en vier leerlingen behaalden B2 niveau! Prachtige resultaten waar we ontzettend trots op zijn.