Kerstmarkt Het Baarnsch Lyceum een succes!

maandag 15 januari 2018 08:41

Een mooie droge koude decemberavond, een sfeervol verlicht terrein, veel bezoekers, diverse optredens van o.a. het kerstkoor en kerstkramen die zijn bemand door leerlingen en hun mentoren, die allerlei (warm!) lekkers om te eten en te drinken of leuke producten van de businessklas aan de man brengen. Dat was de jaarlijkse kerstmarkt die dit jaar werd gehouden op 21 december op het eigen terrein van de school. Het goede doel van dit jaar is de Openbare School ‘Prinses Beatrix’ in de omgeving van het Surinaamse Danpaati. Het was een groot succes! Naast de sponsorzwemmen actie in november en een aantal donaties werd er in totaal 8.000 euro opgehaald voor de Surinaamse school.

Aardrijkskunde docente Martha Huiszoon en vier uitgekozen en bijzonder gemotiveerde en enthousiaste leerlingen uit vwo 5, Julian, Siem, Sanne en Kim, hebben zich ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het vijftal vertrekt 21 januari naar Suriname om het geld persoonlijk te overhandigen. Tevens nemen zij een aantal spullen mee uit Nederland waaronder etuis met inhoud voor alle leerlingen. Ook zullen de 4 leerlingen daar meer te weten te komen over het leven van de inwoners.

Meer foto's zijn binnenkort te vinden op onze website.