Menu

Instromen vanuit buitenland

Instromen
Instromen in klas 2 en hoger is mogelijk mits er voldoende ruimte is binnen de klas/lesgroep. Dit is afhankelijk van het vakkenpakket dat je kiest. Instromen kan aan het begin van het schooljaar of tussentijds.

De desbetreffende conrector zal na ontvangst van aanmeldingsformulier je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek (indien mogelijk, anders contact via e-mail of telefoon). Hij/zij zal je vragen om een aantal officiële documenten mee te nemen (toe te sturen) waaruit blijkt wat je niveau/leerjaar is.

Als het niveau/leerjaar is bepaald zal de conrector kijken of er ruimte is in de klassen om je te plaatsen. Als er een plek beschikbaar is (eventueel na wijziging vakkenpakket) ontvangt u een bevestiging van plaatsing. Dit document kunt u aan de huidige school geven. De leerlingadministratie zal je daarna definitief inschrijven.

Toelatingseisen
We hebben geen speciale toelatingseisen voor leerlingen die in klas 2 en hoger willen instromen. Natuurlijk moet je voldoen aan het niveau dat aansluit bij ons onderwijs. Voorwaarde voor plaatsing is dat er voldoende plaats is in de lesgroepen. Soms vragen we je ook om een aantal toetsen te maken om te kijken wat volgens ons de beste plek is om in te stromen.

Meer informatie
Meer informatie of aanmelden:

  • Mevrouw Rusche, klas 1 en 2, rus@hetbaarnschlyceum.nl
  • Meneer Doppen, klas 3 en vwo 4, dopp@hetbaarnschlyceum.nl (per 1 oktober 2022)
  • Mevrouw Van Schaik, havo 4, havo 5, schi@hetbaarnschlyceum.nl
  • Meneer Van Keulen, vwo 5 en vwo 6, keul@hetbaarnschlyceum.nl
Sluiten Inloggen