In memoriam Hans Vermeule

vem.jpgTot ons grote verdriet moet ik u mededelen dat Hans Vermeule, onze technisch onderwijsassistent, na een ziekbed vrijdag 27 november 2020 is overleden. We hadden zo gehoopt dat Hans ondanks tegenslagen nog enige tijd van leven zou krijgen. Dat heeft niet zo mogen zijn. Hans is 58 jaar geworden.

Hans Vermeule was een icoon van Het Baarnsch Lyceum en was zeer geliefd. Hij werkte hier al meer dan 34 jaar en nam deel aan diverse veelal leerlinggerichte activiteiten. Hij was een aantal keer mee naar Bosnië om scholen op te knappen, hij stuurde de seniores aan, hij was vertrouwenspersoon, hij was altijd betrokken bij de festiviteiten op school zoals de Artistieke Interlyceale en was muzikaal actief met leerlingen en collega’s. Veel oud-leerlingen en oud-collega’s hebben bijzondere herinneringen aan Hans Vermeule en nemen die hun hele leven mee.

Hans was een verbindende kracht binnen Het Baarnsch Lyceum.
Het Baarnsch Lyceum zal niet meer hetzelfde zijn zonder hem.

drs. H. van Ommen
rector-bestuurder