Aulacommissie

Onze school heeft een enorme aula met een professioneel podium, coulissen, kleedkamers en zelfs een regiekamer. Elke activiteit in de aula wordt daarom begeleid door de aulacommissie (of technische commissie).

De aulacommissie bestaat uit leerlingen (van de brugklas tot aan 6 vwo) die samen zorgen dat apparatuur en inrichting in orde zijn. Elk feest, elk concert en elke toneel-of musicaluitvoering (en dat zijn er nogal wat op onze school) wordt prachtig uitgelicht met behulp van zeer professionele apparatuur. Daarnaast zorgt de commissie voor het geluid en de inrichting.

Kortom, geen geslaagd feest, concert, musical, toneelstuk of voorlichtingsavond zonder de ondersteuning van de aulacommissie.

Voor het schooljaar 2017 - 2018 bestaat de aulacommissie uit:

• Koen van Keulen
  • Justin Hansen
  • Felix Cordia
  • Bauke Taylor
  • Pepijn Baggen
  • Danny van Schaik
  • Mees Coffeng
  • Vincent Wamelink
  • Kees Olsthoorn
  • Vacature (leerling uit de brugklas)

De aulacommissie wordt aangestuurd door dhr.E. (Eric) Laschewski, las@hetbaarnschlyceum.nl