Aanvraag inschrijfformulier

Leerlingen van basisscholen in de omgeving Baarn, Soest, Bunschoten-Spakenburg of Eemnes kunnen bij hun school een inschrijfformulier voor klas 1 opvragen.

Woont u niet in één van eerder genoemde plaatsen, dan kunt u hieronder een inschrijfformulier voor klas 1 opvragen.
U kunt het onderstaand formulier ook gebruiken voor het aanvragen van een inschrijfformulier voor klas 2 en hoger.

N.B. Het Baarnsch Lyceum zal onder geen enkele voorwaarde loten en participeert daarom niet in de regionale website van basis naar brug. Het Baarnsch Lyceum is een zelfstandig bestuur en werkt waar mogelijk en nodig nauw samen met andere besturen in de regio Eemland. Het Baarnsch Lyceum is lid van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Eemland.